Volgens de Franse media RMC zal Manchester United Martial in de winter verhuren, en zijn beste volgende huis is momenteel het Sevilla-team van La Liga.

Martial heeft duidelijk gemaakt dat hij het team wil verlaten. Maar in januari waren er helemaal geen financieel sterke kopers en de psychologische prijs van Manchester United voetbalshirt tegen Martial bedroeg minstens 50 miljoen euro. Maar momenteel hebben Barcelona en Juventus geen geld en kunnen ze hem niet rechtstreeks kopen. Manchester United kan Martial daarom pas in januari huren en er vervolgens voor kiezen hem volgende zomer te verkopen.

De eerste keuze van Martial was om naar Sevilla te gaan. De reden waarom hij niet naar Barcelona en Juventus wilde, was dat zijn hoofdplaats daar niet kon worden gegarandeerd. Het heeft geen zin om van Manchester United over te stappen naar een andere grote club om op de bank te gaan zitten. Het doel van Martial is om zijn uitstekende prestaties in de tweede helft van het seizoen door te brengen, in de hoop geselecteerd te worden voor het Franse nationale team, en vervolgens deel te nemen aan het WK 2022 in Qatar. goedkope voetbaltenues

Martial speelde dit seizoen 10 keer namens Manchester United en scoorde 1 keer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.