Volgens rapporten toonde Ronaldo, die de nummer 7 Ronaldo voetbalshirt droeg, duidelijke teleurstelling in de recente wedstrijd. Hij vertrouwde Rangnicks methode om het team te leiden niet.

Rangnick kende een turbulente start bij Manchester United. Hij moest vechten tegen de uitbraak, wat leidde tot de sluiting van de trainingsbasis van het team voor meer dan een week, waardoor het voor hem onmogelijk werd om zijn spelers te trainen in de hogedrukstijl die hij wilde. Voetbalshirts outlet

Volgens de Spaanse media “Mundo Deportivo” was Ronaldo niet blij in deze periode. Hij maakte zich grote zorgen over de prestaties van het team in de Premier League en hij was niet tevreden met de prestaties van Rangnick op het trainingsveld, hoewel Rangnick alleen maar getalenteerd was. Elke maand.

Nadat Solskjaer was ontslagen, nam Ronaldo’s zaakwaarnemer Mendes contact op met de Manchester United-baas en kreeg de verzekering dat de club zich in de toekomst zou ontwikkelen. Naar verluidt verloor Ronaldo het vertrouwen in het vermogen van Solskjaer en was hij teleurgesteld dat ze het kampioenschap niet konden winnen.

Manchester United staat na een 1-1 gelijkspel met Newcastle 19 punten achter op koploper Manchester City. Hoewel ze nog geen twee ronden hebben gespeeld, bevindt Manchester United zich nu in een zeer gevaarlijke situatie. Ze moeten hard vechten voor de Champions League-plaats.

Dit seizoen heeft Cristiano Ronaldo tot nu toe 13 doelpunten gemaakt voor Manchester United, maar hij is de laatste tijd bekritiseerd vanwege zijn negatieve lichaamstaal op het veld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.